AFSPRAKEN, AANGEPAST OP 1 januari 2024

Afspraken voor aankopen bij DIEETOOK.

Voor klanten van DIEETOOK geldt het PRIVACY REGELEMENT, zie onder deze titiel.

DIEETOOK zal proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te versturen. Omdat wij echter een klein bedrijfje zijn, dat in principe door één persoon (Hans van Aken) gerund wordt, kan het echter zijn dat door , onder andere persoonlijke, omstandigheden enige vertraging ontstaat.

Bij geen gehoor op uw adres zal het pakket bij uw buren worden aangeboden tenzij u uitdrukkelijk aangeeft dit niet te willen. U kunt dit aangeven bij uw bestelling als opmerking.

BETALING: Met het plaatsen van een bestelling verplicht u zich de kosten hiervoor te betalen. De rekening van uw bestelling wordt bij het pakket gedaan, wij vragen u deze binnen twee weken aan DIEETOOK te betalen. Maar: BETAAL LIEVER NIET VOORDAT U DE FACTUUR ONTVANGEN HEEFT IN UW PAKKET!

Mocht er na 30 dagen geen betaling hebben plaatsgevonden, dan zal Lucian Credit Solutions u een herinnering sturen. Dit kan telefonisch zijn, per e-mail of per post. Als u hierop niet reageert volgt er nog een herinnering, desnoods gevolgd door een incassoprocedure. LET WEL: HIER ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN, DIE AAN U ZULLEN WORDEN DOORBEREKEND.

 

VERZENDKOSTEN voor NEDERLAND: Voor bestellingen binnen Nederland vragen wij per bestelling het tarief dat door Post.nl wordt berekend als verzendkosten. Dit bedraagt op dit moment €7.79 voor een pakket tot 23 KG (inclusief verpakking). Als u een bestelling doet van € 45,00 of meer aan producten, vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 5.29, tot een gewicht van 23 Kg. N.B. de webwinkel kan dit niet berekenen, het komt wel goed op uw factuur te staan. Bestelt u voor meer dan € 150,00 aan producten dan rekenen wij geen verzendkosten. Voor bedrijfsmatige klanten gelden afwijkende regels. Bij bestellingen voor bestemmingen buiten Nederland worden de verzendkosten apart bekeken en berekend. Afhalen van uw bestelling kan na een telefonisch afspraak ook, er zijn dan geen verzendkosten verschuldigd. Dit kan aan ons adres in Winschoten .

De verzendkosten voor bestellingen naar België bedragen € 11.60 voor pakketten tot 20 Kg.

TRANSPORTEUR: DIEETOOK bepaalt met welke transporteur uw bestelling mee gaat, tenzij u uitdrukkelijk aangeeft te kiezen voor een bepaalde transporteur. Indien hier extra kosten uit ontstaan kunnen deze aan u worden doorberekend.

E-MAIL: Helaas werkt, door een onvolkomenheid, het mailen via de webwinkel niet. Als u ons iets wilt laten weten kunt u het beste direct mailen naar dieetook@xs4all.nl of bellen met 0597 33 12 04, dit vaste nummer wordt na 5-6 keer overgaan doorgeschakeld naar het mobiele nummer 06 42 30 69 18. LET WEL: Hans van Aken  kan niet altijd direct op uw telefoontje reageren. U kunt ook bij uw bestelling in de webwinkel een opmerking plaatsen.

KLACHTEN: Mocht u een klacht over een product of de handelswijze van DIEETOOK hebben, dan verzoeken wij u kontakt op te nemen met DIEETOOK op de hierboven beschreven wijze. We zullen altijd proberen een oplossing te vinden welke u tevreden stelt.

We danken u voor uw bestelling en hopen dat de producten u zullen bevallen.

Hans van Aken, DIEETOOK

 

Powered By OpenCart
DIEETOOK © 2024 - Designed By rt-media